Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

андроид мултимедии

Lancer '07> 10" DisplayLASER INTERCEPTOR SPEEDOMLASER INTERCEPTOR
зголеми слика


LASER INTERCEPTOR

( Laser Interceptor )
Цена: 37 200 ден.


Опис:

● Уредот работи како : (1) Класичен ПАРКИНГ СЕНЗОР , а по желба на корисникот може да се претвори и во (2) Анти Ласер односно возилото да стане INVISIBLE. ● Со Паник Бутонот се отстранува софтверски опцијата бр. 2 и останува само опција бр.1 , а опција бр.2 по потреба може повторно да се сними

Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics