Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

андроид мултимедии

Oсветлување( СИЈАЛИЦИ )

Подреди по:
ProXenon 9005/H10/HB3 REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

600 ден.


ProXenon 9006/HB4 REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

600 ден.


ProXenon D1S REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

1 800 ден.


ProXenon D2R REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

1 700 ден.


ProXenon D2S REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

1 500 ден.


ProXenon D3S REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

2 700 ден.


PROXENON D5S

4 990 ден.


ProXenon H1 REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

600 ден.


ProXenon H11 REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

600 ден.


ProXenon H3 REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

600 ден.


Proxenon H4 REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

1 200 ден.


ProXenon H7 REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

600 ден.


ProXenon H7R REZERVNA SIJALICA

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената ( освен во случај кога треба да се вади браник)

750 ден.


  • «« почеток
  • « претходно
  • 1
  • следно »
  • крај »»


Прикажи #  
резултати 1 - 13 од 13

Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics