Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

андроид мултимедии

Ценовник на услуги
Услуга Цена во денари
Монтажа на радио со ISO конектор-фабричка припрема 300
Монтажа на радио без ISO конектор-фабричка припрема 400-600
Монтажа на радио во Matiz, Spark, Fiesta, Stilo, итн. 400-600
Монтажа на радио со спроведување на нова инсталација 600-1.200
Монтажа на звучници во оригинални отвори со инсталација без вадење тапацир 300-400
Монтажа на звучници со вадење тапацир 600-800
Монтажа на звучници во оригинални отвори без инсталација 300-600
Монтажа на звучници со сечење на задна даска ,полица 500-600
Монтажа на звучници со сечење на задна метална полица 900-1.200
Монтажа на фарови или штопови  2.000 
Монтажа на ласер интерцептор  6000 
Демонтажа на аларм 1200
Монтажа на далечински модул

1200

Монтажа на сопствена централна брава по врата-мотор 600
Монтажа на каросериски делови 1600 - 3000
Одлепување на фолија од стакла со чистење од лепак 500-1500
Монтажа на аларм за возила над 2000 година со CAN-BUS инсталација 2.000-3.000
Монтажа на појачало

1800

Полирање на фарови (надворешно) 1200-1800
Монтажа на XENON сијалици сопствени 1.200
Поправка на подигнувач за стакло-промена на сајла 1800 - 2500
Поправка-промена на сајла за брава 1.000
Промена на мотор за централна брава 900-1200
Монтажа на паркинг сензори 4 задни 1.200-2.400
Монтажа на предни и задни (6,8) сензори 2.800-3.600
Монтажа на Bluetooth cat kit 1800 - 2000
Монтажа на подигнувачи на стакло предни 2 2.400-3.000
Монтажа на магленки со спроведување на инсталација и изработка на модул  2500
Монтажа на амбиентално светло 6000-9000

Монтажи и услуги кој се несекојдневни и нестандардни се наплаќаат по работен саат
Цена на работен саат

800

Нудиме можност за плаќање со Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro:

visa visaelectron MasterCard maestro

 

Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics