Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

андроид мултимедии

Услуги

Погледнете го нашиот ценовник на услуги.

Во нашиот продажен салон и сервис секогаш ќе добиете квалитетна и професионална услуга, како и:

 • Изведба на инсталации за озвучување
 • Инсталации за централни брави, авто-аларми, заштитни блокади со скриени прекинувачи и уште многу други понуди за заштита на вашето возило
 • Дијагностика на електрични и електронски проблеми во возилото
 • Изработка на полиестерски кутии за суб-вуфери. По нарачка и по желба ги фарбаме во боја на колата, air brush техника или тапацирање
 • Поправка на подигнувачи за стакла - промена на сајли и резервни делови на истите
 • Компресорско сечење на лим за отвори за звучници (по пример на BMW, Mercedes, Audi, Wolksvagen, Seat…)
 • Тапацирање на задна полица со специјално, акустично платно, што би овозможило прикривање на звучници
 • Понуда на авто-радија, авто-аларми, централни брави, суб-вуфери, анти-радари, сензори за паркирање...
 • Широка палета на далечински за командување на централна брава и авто-аларми, резервни делови и гаранција од 1 до 3 години на истите
 • Широка палета на авто-радија, авто-звучници, појачала, суб-вуфери, кабли, осигурачи, маски за радија, маски за звучници, конектори, антени и сите потребни додатоци за инсталација на истите
 • XENON 6000 K сите видови сијалици: H1, H3, H7, H11, D2-S и други...

Кај нас секогаш ќе најдете нешто што го нема на друго место, па затоа и се разликуваме од другите.

Нудиме можност за плаќање со Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro:

visa visaelectron MasterCard maestro

 

Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics