Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

Facebook

андроид мултимедии

Škoda Superb 09>SPREJ-MASLO ZA CISTENJE NA KOROZIJA FERAL 400mlSONY ISO CONECTOR
зголеми слика


SONY ISO CONECTOR

( Sony )
Цена: 500 ден.


Опис:

Radio model:
 • CDX 2500
 • CDX 3000
 • CDX 3002
 • CDX 3100
 • CDX 3103
 • CDX 3150
 • CDX 3160
 • CDX 4100
 • CDX 4150
 • CDX 4160
 • CDX 4240
 • CDX 4250
 • CDX 5100
 • CDX 9100
 • CDX C 3180
 • CDX C 4180
 • CDX C 560
 • CDX C 580
 • CDX C 610
 • CDX C 760
 • CDX C 780
 • CDX C 810
 • CDX C 860
 • CDX C 910
 • MD C 7900
 • MDX C 670
 • MDX C 7890
 • XR 3501 MKII
 • XR 3503 MKII
 • XR 3690
 • XR 3700
 • XR 6600
 • XR 6690
 • XR 6759
 • XR 6859
 • XR C 100
 • XR C 101
 • XR C 102
 • XR C 110
 • XR C 111
 • XR C 113
 • XR C 180
 • XR C 220
 • XR C 223
 • XR C 290
 • XR C 300
 • XR C 4170
 • XR C 500
 • XR C 503
 • XR C 580
 • XR C 5800
 • XR C 650
 • XR C 653
 • XR C 700
 • XR C 7200
 • XR C 750
 • XR C 8100
 • XR C 850
 • XR C 900
 • XTC C 200


Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics