Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

андроид мултимедии

TITAN ALARM OCAATOUAREG (2002-10) / MULTIVAN (2008-12)TITAN ALARM OHAA
зголеми слика


TITAN ALARM OHAA

( Tytan )
Цена: 12 400 ден.


Опис:

-Најдобриот европски аларм TYTAN сега и кај нас ! Новата генерација дигитални аларми со CAN BUS конекција во Dog Security! - 5 години гаранција за прв пат во Македонија - професионална монтажа - Авто CAN BUS аларми - Камионски CAN BUS ларми 24V Со TYTAN DS 410 и 424 Добивате : - Командување на алармот преку фабричкото далечинско - Периметрална заштита - Реакција на отваранје било која врата ,гепек и хауба ( доколку имаат фабрички сензори во бравите ) - Сензори за движење во внатрешен простор (Ultra sonic sensor) - Блокада на стартер или доток на гориво - ( зависно што е препорачано и можно ) - Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) - Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена - CAN BUS дигитална комуникација со компјутерот на возилото , препознавање на сите сензори во вратите ,обид за старт на возилото и тн. - Можност за надоградување со дополнителн уреди : 1. ( Tilt Sensor ) сензор против кражба на Бандажи 2. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење и се монтира во ореден дел од возилото на пр. ( товарен простор ) 3. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија 4. Кога од возилото имате само едно далечинско , постои можност за програмирање на резервно ТYTAN далечинско

Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics