Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

Facebook

андроид мултимедии

ProXenon

proxenonlogo140

Најдобриот ксенон во Mакедонија и пошироко

Подреди по:     Прикажи #  

резултати 1 - 20 од 35
ProXenon 9005/H10/HB3 резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

600 ден.


ProXenon 9006/HB4 резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

600 ден.


PROXENON AДАПТЕР H010 ПАР

ОВОЈ СЕТ АДАПТЕРИ СЛУЖИ ЗА ПОЛЕСНА МОНТАЖА НА КСЕНОН СИЈАЛИЦИТЕ

450 ден.


ProXenon D1S резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

1 800 ден.


ProXenon D2R резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

1 700 ден.


ProXenon D2S резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

1 500 ден.


ProXenon D3S резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

2 700 ден.


ProXenon H1 резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

600 ден.


ProXenon H11 резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

600 ден.


ProXenon H3 резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

600 ден.


Proxenon H4 резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

1 200 ден.


ProXenon H7 резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

600 ден.


ProXenon H7R резервна сијалица

до 2.000 работни саати, 3 месеци гаранција како и вклучена промена во цената.

750 ден.


ProXenon LED жмигавец 30цм

2х Проксенон ЛЕД лента 30цм, млечна бела боја (6000К)

1 990 ден.


ProXenon LED жмигавец 45цм

2х Проксенон ЛЕД лента 45цм, млечна бела боја (6000К)

2 290 ден.


ProXenon LED жмигавец 60цм

2х Проксенон ЛЕД лента 60цм, млечна бела боја (6000К)

2 490 ден.


ProXenon LED жмигавец 85цм

2х Проксенон ЛЕД лента 90цм, млечна бела боја (6000К)

2 890 ден.


PROXENON АДАПТЕР H022 ПАР

ОВОЈ СЕТ АДАПТЕРИ СЛУЖИ ЗА ПОЛЕСНА МОНТАЖА НА КСЕНОН СИЈАЛИЦИТЕ

550 ден.
Прикажи #  
резултати 1 - 20 од 35

Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics