Што работиме ние

prodazba Продажба
Широк асортиман на автомобилски аудио и аларм системи

 

opremuvanje Опремување
Професионално вградување на сите видови опрема

 

servis Сервис
Дијагностика на електрични и електронски проблеми

 

contact

Контакт
+389 (0)2 2461 110
+389 (0)70 380 242
+389 (0)78 402 204
Повеќе...

 


clock-icon  Работно време:

   - Пон-пет 09:00 - 18:00
   - Сабота   09:00 - 16:00

 

андроид мултимедии

Ценовник на услуги
Услуга Цена во денари
Монтажа на радио со ISO конектор-фабричка припрема 300,00
Монтажа на радио без ISO конектор-фабричка припрема 400.00-600,00
Монтажа на радио во Matiz, Spark, Fiesta, Stilo, итн.
400,00-600,00
Монтажа на радио со спроведување на нова инсталација 600,00-1.200,00
Монтажа на звучници во оригинални отвори со инсталација без вадење тапацир 300,00-400,00
Монтажа на звучници со вадење тапацир 600,00-800,00
Монтажа на звучници во оригинални отвори без инсталација 300,00-600,00
Монтажа на звучници со сечење на задна даска ,полица 500,00-600,00
Монтажа на звучници со сечење на задна метална полица 900,00-1.200,00
Изработка на задна полица од медијапан, иверица-со акустично платно 1.500,00-2.500,00
Изработка на медијапанска кутија за SUBWOOFER 3.000,00-6.200,00
Демонтажа на аларм 600,00-900,00
Монтажа на далечински модул 800,00-1.000,00
Монтажа на сопствена централна брава по врата-мотор 400,00-500,00
Монтажа на аларм за возила од типот Fiat Uno, Tipo, Zastava, Golf 2 1.200,00-1.500,00
Монтажа на аларм за возила од типот Golf 3, Mercedes 190, Ford Escort 1.600,00-2.000,00
Монтажа на аларм за возила над 2000 година со CAN-BUS инсталација 2.000,00-3.000,00
Монтажа на појачало 1000,00-1.200,00
Монтажа на кондензатор за појачало 300,00-400,00
Монтажа на XENON сијалици 800,00-1.200,00
Поправка на подигнувач за стакло-промена на сајла 1.500,00-2.000,00
Поправка-промена на сајла за брава 1.000,00
Промена на мотор за централна брава 500,00-600,00
Монтажа на паркинг сензори 4 задни 1.200,00-2.400,00
Монтажа на предни и задни (6,8) сензори 2.800,00-3.600,00
Монтажа на Bluetooth cat kit 900,00-1.500,00
Монтажа на подигнувачи на стакло предни 2 2.400,00-3.000,00
Монтажа на магленки со спроведување на инсталација 1.200,00-1.500,00

Монтажи и услуги кој се несекојдневни и нестандардни се наплаќаат по работен саат
Цена на работен саат 600,00

Нудиме можност за плаќање со Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro:

visa visaelectron MasterCard maestro

 

Плаќање до 36 рати со картичка и до 72 рати на кредит

visa visaelectron MasterCard maestro


© Copyright Dog Security, All Rights Reserved | Developed by ProInformatics